this for escaping w3 validation warning

verberg


Aanleg

Een tuin aanleggen is een proces waarin heel wat stappen worden genomen. Dit is de werkwijze die u bij Tim Zilver Tuinen kunt verwachten.

Situatieschets
Een (nieuwe) tuinaanleg begint bij het analyseren van de huidige situatie. Ik kom niet alleen bij u langs voor de standaard zaken, zoals afmeting van de tuin en ligging ten opzichte van de zon. Maar kijk ook naar de staat van de grond en wat we eventueel kunnen hergebruiken uit uw huidige tuin.
Ook wanneer er sprake is van een eerste tuinaanleg, zoals bij nieuwbouwprojecten, kom ik graag op locatie langs. Dit werkt altijd beter dan ontwerpen op basis van alleen een bouwtekening.

Ontwerp en beplantingsplan
Aan de hand van uw wensen, mijn eigen bevindingen op locatie en het beschikbare budget, ga ik aan het werk. Mijn ideeën werk ik grafisch uit tot een presenteerbaar tuinontwerp.

Het tuinontwerp gaat altijd vergezeld van een beplantingsplan. Hierin onderbouw ik mijn keuze voor de beplanting. Indien de bewatering enige consequentie vereist, adviseer ik een irrigatiesysteem, welke ik tevens ook voor u kan aanleggen.

Het tuinontwerp en het beplantingsplan spreken we samen door, indien wenselijk op locatie.

Offerte
U krijgt bij het ontwerp een passende offerte waarin ik overzichtelijk aangeef welke werkzaamheden, materialen en beplanting er nodig zijn om het ontwerp uit te voeren. Ik ben hier zo transparant mogelijk in. Door deze manier van werken kunnen er geen misverstanden ontstaan gedurende de uitvoering. Dat werkt wel zo prettig, niet alleen voor mij, maar ook voor u.

Uitvoering en service
U kunt van mij vooraf een duidelijke planning verwachten. Gedurende het aanleggen van uw tuin neem ik al het regelwerk uit handen en houd ik u nauwkeurig op de hoogte van de voortgang. Met mijn kennis en service sta ik garant voor kwaliteit, duurzaamheid en succes. Ook nadat uw tuin is opgeleverd kunt u nog op mijn service rekenen!

Wilt u weten wat ik kan betekenen voor uw tuin? Bel of mail, dan kom ik graag vrijblijvend bij u langs.

erkend leerbedrijf

Andere diensten die wij leveren

Onderhoud

Volledig onderhoud, periodiek onderhoud voor het groffe werk, of eenmalige klussen. Onderhoud voor het behoud van uw tuin!

Meer info

Timmerwerk

Veranda’s, vlonders, schuttingen, walbeschoeiing en steigers. Keuze uit diverse houtsoorten en op maat gemaakt.

Lees verder

Ziekten & Plagen

Kevers, schimmels, larven, luis… Voor het bestrijden én voorkomen.

Lees verder

Tim Zilver Tuinen

Het hoveniersbedrijf waar u met iedere vraag terecht kunt.

error: A.u.b. niet kopieëren!