this for escaping w3 validation warning

verberg


Tim Zilver - Hovenier

Ik ben Tim Zilver, oprichter van Tim Zilver Tuinen. Op mijn achttiende besloot ik uit interesse voor de natuur het hoveniersvak in te stappen. Met succes heb ik gedurende mijn eerste jaren als hovenier alle benodigde diploma’s behaald. De passie voor het hoveniersvak werd steeds groter en buiten zijn en buiten werken was wat ik wilde doen.

Mijn kracht, en dus ook de kracht van Tim Zilver Tuinen, zit in het contact met de klant. Goed luisteren naar waar hun behoeftes liggen en advies geven waar mij dat noodzakelijk lijkt voor een goed kwalitatief resultaat. Ik werk bij voorkeur met hout en natuurlijke materialen. Maar denk ook graag creatief mee in andere wensen en ideeën. Bij mij kunt u met alle vragen terecht. De afwisseling van verschillende werkzaamheden, grote en kleine projecten, onderhoud en vernieuwing, houden mij scherp en creatief.

error: A.u.b. niet kopieëren!